Order

order@lvi.se


Service

service@lvi.se

+46 470 72 77 09


Övriga ärende

info@lvi.se

+46 470 72 77 00


Nyhetsbrev

VD har ordet

 

Riktigt bra produkter är nyckeln till framgång

Genom att erbjuda riktigt bra produkter förenklar och möjliggörs ett aktivt liv för synskadade världen över. Vi satsar mer resurser än någonsin på att fortsätta ta fram nyskapande produkter av världsklass.

Enkelhet är en ledstjärna i allt vi utvecklar. Det ska vara enkelt att förstå och använda våra produkter oberoende av hur komplexa de än må vara bakom skalet.

Bild på Erik Bondemark, VD för LVI.

En hållbar affär i en hållbar värld  

Kvalitet enligt LVI handlar naturligtvis om att produkterna i slutändan håller högsta klass med avseende på funktion och hållbarhet och därmed är problemfria för brukaren.

Vi är stolta över vår svenska syn på kvalitet som går ut på att förutom produktkvaliteten så är omsorgen om detaljerna oerhört viktig. Produkterna ska inte bara fungera bra, de ska dessutom se bra ut och kännas bra. Varje steg i allt från utveckling, produktion, marknadsföring och service avsynas och kvalitetssäkras.

Omsorg om miljön är sedan gammalt en självklarhet för oss. LVI är miljöcertifierade sedan mer än 15 år tillbaka.

Vi går längre än vad som krävs i lagar och förordningar. Det innebär t ex att vi kontinuerligt sänker energiförbrukningen i våra produkter och att så gott som allt material i våra produkter är återvinningsbart. Det bästa vi gör för miljön är nog ändå att våra produkter håller i många år ute på fältet utan att behöva bytas ut.

 

Dina synpunkter är viktiga

Vi samlar kontinuerligt in synpunkter från våra kunder, det vill säga brukare, förskrivare och distributörer både i Sverige och internationellt. Detta gäller såväl våra produkter, service, support som bemötande.

Kom gärna och hälsa på oss i Växjö så visar vi mer än gärna upp mer av allt vi gör.

Du är alltid välkommen att kontakta mig för ett samtal och utbyte av synpunkter vad det än må gälla. Du når mig på tel +46-470 72 77 01 eller erik.bondemark@lvi.se.

 

Bild föreställer Erik Bondemarks signatur.

Erik Bondemark, VD