Order

order@lvi.se


Service

service@lvi.se

+46 470 72 77 09


Övriga ärende

info@lvi.se

+46 470 72 77 00


Nyhetsbrev

LVI Academy


LVI Academy omfattar flera olika utbildningsalternativ för både användare och förskrivare. Vi erbjuder såväl färdiga kursprogram på fastställda datum och platser som skräddarsydda utbildningar, individuellt utformade för varje deltagare.
 

Bilden visar en LVI-handledare och deltagare på en skräddarsydd LVI Academy-utbildning.

Bästa möjliga förutsättningar för ett effektivt arbete

Efter närmare 40 år i branschen har vi stor erfarenhet och kunskap inom synområdet som vi gärna delar med oss av på våra kurser.

Det innebär att vi kan erbjuda en totallösning; individuellt anpassade synhjälpmedel tillsammans med skräddarsydd utbildning skapar de bästa förutsättningarna för ett effektivt arbete – i skolan, hemmet eller arbetet.

Våra handledare ser till att våra kurser är lika professionella i sin utformning som sociala och engagerande. För visst är det mycket roligare att lära sig nya saker om man har trevligt under tiden? 

Är du intresserad av en kurs eller skräddarsydd utbildning - kontakta oss gärna så hittar vi en lösning.


 

På Work For You använder vi LVI Academy för att kunna garantera en god service och undervisning till de av våra deltagare som behöver kunskap om datorer och hantering av hjälpmedel. Vi upplever att vi får en god service och ett professionellt bemötande ifrån personalen på LVI Academy och har en god dialog kring våra deltagares behov och den individuellt anpassade undervisningen.

Vi är mycket nöjda med LVI Academy och kommer att fortsätta vårt samarbete så länge behovet finns, både i syfte att ge undervisning till våra deltagare och för vidareutbildning av vår egen personal.

Ylva Andrén, platschef Stockholm Norra, Work For You

 

Bild på LVI-handledare och deltagare med en iPhone smarttelefon med punkttangentbord.Kontakta oss

Kontakta Hinni Hreinsson på tel 0470-72 77 13 eller hinni.hreinsson@lvi.se för anmälan eller frågor omkring våra utbildningar.